Kami Mampu Jadikan Impian Anda Satu Kenyataan..Bina Produk Kosmetik Jenama Anda Sendiri Di AGY BiOTECH.Pakar Kilang OEM

Profil Syarikat AGY Biotech Sdn Bhd

AGY Biotech adalah singkatan daripada 'AKTF,GIGIH YAKIN' dan merupakan sebuah kilang yang mengeluarkan Produk Kecantikan dan Dandanan Diri bertaraf GMP. Syarikat ini ditubuhkan pada penghujung tahun 2009 mampu mewujudkan sebuah kilang milik bumiputera.Matlamat utama AGY Biotech Sdn. Bh.d adalah untuk mengeluarkan Produk Kecantikan dan Dandanan Diri untuk para usahawan yang mahukan penjenamaan sendiri di pasaran.
 
Khairul Nisha Kushin
(Pemilik AGY Biotech Sdn Bhd) 
 
VISI 

Ingin memantapkan pengeluaran produk disamping membantu usahawan bumiputera dalam industri kosmetik

 
MISI
 
Menyediakan perkhidmatan yang cemerlang dengan sentiasa mengkaji formula terbaru.
 
 
PERKILANGAN 
 
Mewujudkan peluang-peluang kerjaya dan mengeluarkan Produk Kosmetik  Dan  Dandanan Diri  yang  hebat di samping melahirkan kakitangan yang kreatif dan inovatif. 
 
 TEKNOLOGI
 
Penghasilan Produk Kosmetik Dan Dandanan Diri mengunakan peralatan mesin yang berteknologi canggih dapat membangkitkan keyakinan para pelanggan serta potensi yang amat besar untuk lebih produktif dengan mengetengahkan format yang mantap bagi menggerakkan syarikat kearah globalisasi dunia  yang sudah tentunya mendatangkan efisien yang positif terhadap industri perkilangan ini. 
 
 PENYELIDIKAN
 
Menjalankan penyelidikan dan kajian terperinci bagi penghasilan produk serta memberikan sokongan yang diperlukan bagi menyebarkan informasi meluas mengenai produk Kosmetik dan Dandanan Diri.
 
KUALITI 
 
 
Sesuai dengan cogankata “Customer Is Our Priority”. Pemantauan ketat dari masa ke semasa terhadap sistem operasi menjamin kualiti produk yang bemutu tinggi. Dengan melengkapkan perkhidmatan yang cemerlang menjanjikan kepuasan kepada pelanggan .
 
KAPASITI 
 
AGY Biotech telah memproses lebih dari 3000kg bahan mentah seminggu dan telah mengeluarkan produk kira-kira lebih daripada 100, 000 produk penjagaan kulit dan diri yang siap dibungkuskan dan dilabelkan setiap bulan, yang terdiri daripada losyen badan, pelingdung matahari, produk pemutihan kulit dan lain-lain. 
 
Kami juga mempunyai pasukan pengurusan yang berpengalaman terdiri daripada ahli makmal kimia, pemasar dan penganalisis perniagaan yang bekerja bersama-sama kakitangan profesional untuk menjaga operasi pembuatan produk setiap hari. 
 
Seperti yang disebutkan sebelum ini, kami menganggap kakitangan kami sebagai penggerak di sebalik AGY Biotech dan hubungan rapat kami yang menerapkan konsep 'MESRA PELANGGAN'